Kalkhoff Endeavour 1.B Move E 您所在的位置:网站首页 vogue elektrische fiets display Kalkhoff Endeavour 1.B Move E

Kalkhoff Endeavour 1.B Move E

2023-01-18 19:44| 来源: 网络整理| 查看: 265

Kalkhoff Endeavour 1.B Move Diamond Jetgrey Matt

De Kalkhoff Endeavour 1.B Move is een veelzijdige onroad trekkingfiets. De Endeavour 1.B is het instapmodel in de wereld van e-trekking. Je gebruikt deze fiets voor dagelijkse ritjes naar je werk, maar ook voor de mooiste tochtjes door de natuur. Door het Bosch motorsysteem fiets je ook moeiteloos door heuvelachtige landschappen.

Endeavour 1.B e-trekking powered by Bosch

De Endeavour 1.B Move is voorzien van de Bosch Performance Line middenmotor (65 Nm) en de Bosch PowerPack Li-Ion 400 Wh accu. In de meest gunstige omstandigheden biedt de accu een actieradius tot circa 53 km. Met het Bosch Purion display regel je eenvoudig de verlichting en de trapondersteuning. Je hebt de keuze uit verschillende ondersteuningsniveaus, namelijk de eco, tour, sport en turbo. De LED verlichting voor en achter zorgen voor een goede zichtbaarheid. Met de Shimano Acera derailleur heb je de keuze uit 8 versnellingen.

Elektrische trekkingfiets Ontdek je graag nieuwe fietsroutes en fiets je ook graag buiten de stad? Met de Kalkhoff Endeavour 1.B Move word je uitgedaagd om nieuwe paden te ontdekken. Deze elektrische trekkingfiets is voorzien van het Move pakket, waardoor je gemakkelijk in beweging komt. Een zeer krachtige middenmotor, derailleurversnellingen, een comfortabel Selle Royal zadel, prettige handvatten en goede CST banden. Heb je interesse in deze prachtige e-bike? Kom dan naar onze winkel in Emmen of bestel 'm eenvoudig online. Wij leveren de fiets graag geheel rijklaar bij jou af. Proefrit plannen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有